Hervé Falciani

Hervé Falciani ha ajudat les autoritats espanyoles i d'altres paisos en la lluita contra la evasió fiscal. Però està acusat de robar informació confidencial per les autoritats suisses. El dia 1 de juilol, va ser detingut a Barcelona i encara està a la presó. El Pais. Entrevista de la Radio Télévision Suisse. Testimoni a la televisió francesa.

 

3 de setembre 2012

Segons El Pais del 20 d'agost, el fiscal no apoia l'extradició. Però Falciani està a la presó. El moviment ATTAC reclama el seu alliberament perquè el considera un lluitador contra el frau fiscal.

12 de juliol 2014

Actualment Falciani no està a la presó però necessita vigilància constant. No se sap on viu, es veu que es mou entre Espanya, Itàlia i França. Està integrat en el partit x que es dedica a lluitar contra la corrupció. El Pais 7 de març del 2014

France 2

4 d'abril 2018

Hervé Falciani ha sigut detingut a Madrid per la policia espanyola. Fins ara Espanya havia denegat la demanda d'extradició suïssa. Però ara sembla haver canviat d'opinió per intentar facilitar l'extradició de Marta Rovira i Anna Gabriel exiliades a Suïssa.