Campanya electoral 1-O

Com el tribunal constitucional ha prohibit el referèndum d'autodeterminació de Catalunya, la campanya electoral és clandestina. Això li dóna un encant especial. 

No tenim por

Piolin

 

Paret

Paret

Urna grande y libre

Urna grande y libre

Referèndum català 2017

El dia 1 d'0ctubre de 2017 es farà un referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Els espanyols estan molt enfadats i diuen que és il·legal i que ficaran a la presó a tothom. Han censurat totes les informacions sobre el referèndum però la generalitat ha trobat la manera de superar tots els entrebancs! Instruccions er accedir a ref1oct.eu

El problema econòmic té la seva importància:

[video width="400" height="224" mp4="http://www.visites.cat/wp-content/uploads/2017/09/VID-20170924-WA0000.mp4"][/video] Euskal Herria amb Catalunya Per sort tenim el recolzament de tots els demòcrates.