65 anys!

El dia 29 del mes passat vaig fer 65 anys!

Com va dir molt bé Voltaire:

Laissons à la belle jeunesse
Ses folâtres emportements.
Nous ne vivons que deux moments:
Qu'il en soit un pour la sagesse.

 

Vaga d'acomodadors a l'Auditori de Barcelona

Aquest matí he anat al concert de l'OBC i m'he trobat amb una manifestació a l'entrada. Els acomodadors estaven en vaga i uns guàrdies de seguretat privada feien la seva feina. 

Una acomodadora en vaga molt amable m'ha demanat que firmés recolzant les seves reivindicacions. De moment m'ha semblat potser una mica forçat. Finalment, abans d'entrar al concert he firmat. 

Els guàrdies que feien d'acomodador no ens ajudaven a trobar els seients però com estan ben senyalitzats no hi ha hagut cap problema.

El concert ha començat amb el concert per clarinet de la jove compositora Unsuk Chin que era present a la sala i ha parlat abans de començar. A la segona part quarta simfonia de Txaikowsky. Un concert magnífic però trobo a faltar els amables acomodadors a la sala.

16/5/2015 He mirat a internet a veure si hi havia notícies sobre aquesta vaga i he trobat això a la web del sindicat SUT (Solidaridad y Unidad de los Trabajadores):

22/5/2015 No sembla que les coses s'arreglin de moment. A la web del sindicat SUT he trobat aquest document: fulla acomodadors auditori post represió 20150522 (català).pdf (133,8KB)

14/6/2015 La vaga continua. El jutge ha prohibit a l'empresa usar personal de seguretat per substituir els acomodadors i s'han hagut de suspendre els concerts. Nació digital. Ahir Ada Colau va prendre possessió del càrrec d'alcaldessa. A veure que farà.