Calendari

He fet un calendari web pel meu ús personal i per qui el vulgui usar. És una pàgina web que al iniciar-se presenta el calendari del més en curs i la data d'avui senyalada de color grog.

A sota apareix la data escrita en català i un quadre de text on podem escriure.

Podem canviar la data clicant sobre qualsevol dia del mes o sobre els boton i desplegables de dalt del calendari.

Les anotacions que fem no s'envien a través de la xarxa sinó que es desen a "localStorage", un espai de memòria situat en el navegador que estem usant.

La pròxima vegada que accedirem al calendari podrem trobar les anotacions que hem fet, sempre i quan ho fem des del mateix dispositiu i usant el mateix navegador.

Canvi de govern a Itàlia

Relleu

Renzi i Letta s'han intercanviat la campanella, rite que completa el relleu del presidente del Consiglio. La imatge de fons amb una creu i el papa fent la benedicció vol dir que tornem cap a la democràcia cristiana?

Joan Triadú 'Memòries d'un segle d'or'

Eugènia Crexells
La meva mare, Eugènia Crexells el dia de sant Esteve de 1945

Estic llegint un llibre molt interessant: 'Memòries d'un segle d'or' de Joan Triadú. Descriu com va conèixer en Jordi Sarsanedas, a casa de la vídua de Joan Crexells (la meva àvia), l'any 1945. La bonica filla Eugènia seria la meva mare cinc anys després!

Candidats al Parlament Europeu 2014

Ahir es van fer unes primàries al PSC i van escollir Javi Lòpez, però com anirà a la llista del PSOE no se sap en quina posició anirà. Naturalment després d'Elena Valenciano que ha sigut nomenada pel PSOE.

Ja fa uns dies ERC va nomenar Josep Maria Terricabras el seu candidat

Ernest Urtasun és el candidat d'Iniciativa Verds.

30/3/2014 Ramon Tremosa es presenta per C i U.