Pianos al carrer

Com altres anys, els organitzadors del concurs Maria Canals han posat pianos al carrer a disposició dels aficionats que els vulguem tocar. Jo he tocat un d'aquests pianos que hi havia davant de Catalunya Ràdio i els de TV3 m'han gravat i he sortit uns segons al Telenotícies Migdia. Si em voleu veure aneu al minut 42 i mig.

Adeu al 64

L'autobús 64 desapareix. Així ho anuncia Transports Metropolitans de Barcelona:

Substitució de la línia 64

A partir del 29 de febrer, la línia 64 deixa de circular de manera definitiva. La nova V11 fa un recorregut molt similar al de la línia 64 entre Gran Via i Drassanes.

La part de l'itinerari que feia la línia 64 entre la plaça de Pedralbes i la plaça de la Bonanova es pot fer, en tots dos sentits, amb la línia H4. El tram entre la Bonanova i la Gran Via es pot fer amb la V13, el tram entre Drassanes i Pla de Palau, amb la D20 o la H14, i el tram entre Pla de Palau i Barceloneta, amb la V15.

Abans de ser un autobús, el 64 era un tramvia. Tenia el final de trajecte a Pedralbes i allà l'agafàvem cada dia amb el meu pare i els meus germans per anar a escola. També recordo que la meva àvia, quan no sabia què fer, l'agafava fins a la Barceloneta. Allà li demanava al conductor que no la fes baixar, que pagaria un nou bitllet. Alguns conductors accedien però altres no. I tornava a casa al cap d'una bona estona havent-se distret i gastat pocs diners.