James Watson es ven la medalla del premi Nobel

Va descobrir l'estructura helicoïdal de l'ADN. Ara es ven la medalla del premi Nobel que va guanyar. Necessita diners perquè es veu que la comunitat científica l'ha deixat de banda des que va dir que els negres són menys intel·ligents que els blancs.

Pot obtenir $3.5m. És una decisió intel·ligent. 

4 de desembre 2014
Ha obtingut $4.1 milions a la subhasta.

 

 

L'exèrcit espanyol

Avui fa 39 anys que va morir en Franco, el general que va governar espanya amb mà de ferro durant quasi 40 anys. Ara un altre general, en Jaime Dominguez Buj, diu que Espanya està en una situació semblant a la de 1898 quan va perdre Cuba per culpa de la feblesa de la metròpoli. Esperem que no decideixin fer un altre alzamiento!

Nova versió

He ajornat el meu bloc a la darrera versió de blogengine.net, la 3.1. La nova versió té un aspecte millor. Les lletres del títol es veuen clarament cosa que no passava en la versió anterior. 

21/11/2014

Ha aparegut al tauler de control una recomanació per ajornar el blog a la versió 3.1.1.0 i ho he fet seguint les recomanacions.

Paul Morand. Journal inutile

Aquest diari antic em fa companyia! És un diari inútil, no tant com aquest bloc.

4 oût 1974

Les plus stables d'esprit sont les égoïstes, parce qu'ils sont toujous fidèles à eux-mêmes.

Le fameux bonheur d'êtres deux a fait plus d'infortunes que le malheur d'être seul.

24 septembre 1974

Elle est courte, la vie: à peine cesse-t-on de vous appeler gamin qu'on vous appele grand-père.

24 janvier 1975

Se donner beoucoup de peine pour faire le portrait d'un jeune égoïste, assez odieux ça n'en vaut pas la peine. - Oui dit Hélène la con-fron-tation, le corps a corps d'un jeune homme avec ce monstre, la vie, c'est bien ça,c'est très juste. 

14 avril 1975

Retourner en semence a la terre, via la cendre, ou via les vers, c'est toujours refleurir.

Daniil Trifonov

Daniil Trifonov

He anat al concert del pianista Daniil Triponov, un pianista de 23 anys. He quedat impressionat de la musicalitat i la tècnica d'aquest gran pianista!