Mònica Terribas plega

Avui divendres 17 de juliol del 2020, Mònica Terribas, directora de Els matins de Catalunya Radio ha dit, en el seu programa de Catalunya Ràdio,  que no seguirà l'any que ve. Trobo que és una llàstima perquè la trobava simpàtica quan, cada matí, ens desitjava que avui fos un bon dia!

Premi Crexells 2020

La pandèmia ha dificultat l'organització del premi Crexells d'aquest any. El 15 de juliol, a la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès, s'ha fet entrega del premia a Toni Sala per la seva novel·la "Persecució".

Toni Sala, Mariàngela Vilallonga i Jordi Casassas.

 

Puigdemont a la Eurocambra

Els catalans a Espanya ho tenim difícil. El tribunal suprem, la fiscalia, la guàrdia civil etc no ens poden veure. Per això és molt important tenir representants nostres a Europa.

El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont és un exemple. És eurodiputat i ens representa i és una certa defensa contra la tirania del regne d'Espanya.

Espanya ja ha demanat un suplicatori per inhabilitar-lo però esperem que el europeus defensin la democràcia.

Intervenció del president de Catalunya a l'exili molt honorable senyor Carles Puidemont a la presentació de la presidència alemanya, el dia 8 de juliol del 2020.

Un altre motiu per tenir un representant català a Europa és evitar l'abús que fan els poderosos espanyols de les ajudes de la Comunitat Europea. La majoria dels subsidis europeus van a parar a grans terratinents ben connectats amb els poderosos.

El president i la justícia

Properament el nostre president serà inhabilitat i haurà de deixar el càrrec per haver posat aquesta pancarta al balcó de la generalitat.

Si volem que el nostre president tingui alguna autoritat s'hauria de fer una llei que el protegeixi de l'abús de poder d'alguns jutges.