Postveritat

Si ets una persona poderosa pots aconseguir que allò que has dit i que ha sigut gravat per la policia sigui declarat nul i ja no sigui veritat. Això es diu postveritat!

Aquest és un fragment del vídeo de la declaració del senyor Àngel Sanchis i Perales, ex tresorer del partit Alianza Popular, davant la comissió d’investigació del finançament del Partit Popular el 13 de juliol de 2017 a preguntes del diputat Joan Baldoví i Roda.

 

 

 

Michel Aubier

Michel Aubier és un pneumòleg francès que ha sigut condemnat per falç testimoni. Havia sigut seleccionat com expert per declarar davant d'una comissió del senat francès que estudia els efectes sobre la salut de la contaminació. Una de les coses que va dir és que no tenia cap conflicte d'interessos. Quan està a sou de la petroliera Total amb un sou de 170 000 € l'any.

Així la opinió pública i els polítics francesos tenien un assessor amb grans coneixements científics però capaç de mentir.

Calella de Palafrugell. Havaneres 2017

Avui hi ha les Havaneres a Calella de Palafrugell. Tot el poble està preparant-se però el temps sembla que vol fer la punyeta. [caption id="attachment_76" align="alignleft" width="840"] Ahir va ploure i avui hi ha núvols.[/caption] La platja de Port Bo està ocupada per les cadires dels que paguen entrada per escoltar el concert. [caption id="attachment_79" align="alignleft" width="840"] La platja de Port Bo vista des de sota les voltes.[/caption] Des de la platja del Canadell es podrà veure el concert en una pantalla gegant. [caption id="attachment_78" align="alignleft" width="840"] Una pantalla gegant al costat de la platja del Canadell.[/caption] O bé des de casa per TV3. [caption id="attachment_80" align="alignleft" width="840"] Els camions de TV3 davant de l'església.[/caption]